Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kismamanapló

Ár:
4.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db

Coaching szemléletű napló várandósoknak, mely belső utazásra hív a babavárás időszakában.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 690 Ft

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

A kilenc hónap kezdetben hosszú időnek tűnik, holott hamar elillan a sok teendő ,a kötelező vizsgálatok, a babakelengye vásárlása, a lakás átrendezése közben. A kismama napló belső utazásra hív, az anyává válás ösvényén kísér végig.  A benne lévő kérdésekre adott válaszok keresése közben a kismama sokkal tudatosabbá válik.  

Szakmai ajánlások

"A napló egy lehetséges térkép. Professzionális idegenvezetéssel. Megmozgató, átmosó, tudatosító kérdésekkel. Saját válaszok megkeresésének lehetőségével. Egyéni megoldástervekre biztatva, erőforrások és energiatartalékok összegzésére fókuszálva, képességek tudatosításával, lehetőségek megnyitásával, ösztönösség megébresztésével. Érzékenyítés a javából. Szeretettel. Tapintattal. Tekintetbevétellel. Abszolút erőszakmentesen. Ajánlom szeretettel és elismeréssel minden sorát."

Miskovics-Kobza Zsuzsanna Meső, szülésre és gyermekágyas időszakra felkészítő dúla, kengurúla, gyermekágyas segítő, a Születés Hete országos rendezvénysorozat főszervezője

"A lelki integritásunk egyben tartására soha nincsen nagyobb szükségünk, mint az élet nagy változásaikor, és soha nincs erre kevesebb időnk, mint az anyává váláskor. Ebben a hatalmas változásban nagyon fontos támasz, ha felteszünk magunknak olyan kérdéseket, amiket addig még soha, és őszintén megválaszoljuk őket úgy, hogy közben kapcsolódni merünk a hozzájuk tartozó érzéseinkhez, legyenek azok bármilyenek is. A Kismamanapló ehhez kínál egyedülálló lehetőséget."

Paizs Dóra, megoldásközpontú coach, az Anyacsavar alapítója

"A Kismamanapló remek támpontot nyújt a kismamáknak abban, hogy a figyelmüket önmagukra, a babájukra irányítsák, ezáltal mélyebben és maradandóbban éljék meg várandósságukat. Segíthet nekik az igényeik, érzelmeik tisztábban látásában is. Nagy erénye továbbá a figyelem odairányítása az erősségekre, az erőforrásokra és a támogató hatásokra. Ezek tudatosítása rendkívül fontos ebben az érzékenyített állapotban, sőt, erőteljes mobilizáló hatással bír."

Szénási Kornélia, a Perinatus Alapítvány szakmai vezetője, pszichológus, szülő-csecsemő konzulens

Keresés