Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Önvédelmi kirakó gyerekeknek

Ár:
4.990 Ft
Menny.:db
2-6 éves gyerekeknek való szociális készségeket fejlesztő kirakó játék.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Kell-e gyerekkorban önvédelemről beszélni?
Első hallásra furcsán hangzik, de gondoljunk csak bele, mennyi atrocitás ér egy kisgyereket egy játszóterezés, kis barátnál vendégeskedés, közösségbe kerülés során. Persze ott vagyunk mellettük, segítünk.

Egyszer őt bántják, másszor ő a hunyó, a gond gyorsan elszáll. Célunk viszont az, hogy önállóan helyt tudjon állni, meg tudja védeni magát, sőt, vegye észre, ha megsértik a jogait, és azt is tanulja meg, hogy ő hogyan viselkedjen másokkal. Ehhez pedig, mint mindenhez a legjobb eszköz a játék.

Az önvédelmi kirakót már 2 éves kortól játszhatjuk a picikkel. Segítségével nem csak a veszekedés közepette tudunk segíteni, hanem otthon, nyugodt és fogékony pillanatukban segíthetünk a piciknek feldolgozni, megelőzni a konfliktusokat, megvédeni önmagukat.
 

A kirakó 10 szituációt tartalmaz, elemenként 3 részből álló történetekkel, amik az életkori sajátosságokat szemléltetik. A rajzokon lévő konfliktushelyzetek jó lehetőséget adnak átbeszélni, hogy miként kell ezeket a problémákat megoldani, helyesen kezelni.

Ajánlott életkor: 2-6 év

Keresés