Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ön itt jár: > >

Rólunk

Ki vagyok én?

Csercsa-Kincses Anita vagyok, az Ipszilonanyu facebook oldal kezelője, szerkesztője és a blog írója, az Anyatöltő nap megálmodója és szervezője. Feleség és dolgozó édesanya.

Gyerekkorom óta pedagógiai pályára készültem, amit ugyan jelenleg nem gyakorlok, azonban a rajongás, érdeklődés és megszerzett tudás megmaradt. Amikor anyává válunk, hatalmasat fordul a világ bennünk és körülöttünk. Szeretnék segítséget nyújtani az anyalét hétköznapjaihoz, mert a családoknak boldog, tudatos és kiegyensúlyozott anyukákra van szüksége.

A webshopról


A webshop küldetése kettős. Egyik célom az, hogy hazai kisvállalkozó édesanyák minőségi termékeit népszerűsítsem.  A shop legfontosabb célja pedig az, hogy olyan           termékeket gyűjtsek és kínáljak, amik segítik a kismamák és édesanyák hétköznapjait praktikus kiegészítőkkel, fejlesztő játékokkal, gyerek-és felnőtt könyvekkel.

Folyamatosan tesztelem és kutatom azokat a termékeket, amik ötletesek, praktikusak, könnyebbé teszik az életünket, illetve azokat a termékeket, amiket jó szívvel adok saját gyermekemnek is.

Első sorban minőségi hazai kézműves termékek közül válogatok.

Persze találhattok a kínálatban nagyobb vállalatok termékeit is, ha azok igazán hasznosak, és nem találtam párját a kiskereskedők kínálata között.

Találkozhattok a kínálatban box-okkal is 0-7 éves gyermekeitek számára. A box-ok tartalma évszakonként és korosztályonként változik. A hazai piacon egyedülálló módon gyermeketek életkorának megfelelően minden box egy komplex fejlesztő játékos csomagot tartalmaz  a gyermekek és édesanyák nagy örömére. Meglepetésként pedig termékmintákat és kuponokat is belecsempészünk minden egyes dobozba.

Kép: Bükkösy Photography

 

     

Keresés